Hyvä Aallon valokuvausseuralainen,

olemme aloittaneet uuden jäsenluettelon ylläpidon. Täten pyydämme, että tekisit uuden jäsenanomuksen, jotta saisimme tarvittavat tiedot uutta jäsenrekisteriä varten. Hallituksen kokouksessa hallitus myös päätti AYY:n ehdotuksen mukaisesti erottaa ne henkilöt, jotka eivät tee tätä uutta jäsenanomusta ja eivät ole maksaneet vuosittaista jäsenmaksua. Näin saamme myös siivottua vuosikymmenien aikana muodostuneen vanhan rekisterin.

Eli mikäli haluat liittyä uuteen jäsenrekisteriin, mene yhdistyksen verkkosivuille “Jäseneksi – Membership”, ja jätä uusi liittymislomake viimeistään 19.8.2020. Jos emme saa anomusta päivämäärään mennessä, poistamme jäljellä olevat tiedot vanhasta rekisteristä ja erotamme yhdistyksestä yhdistyksen sääntöjen momentin 12 § Yhdistyksestä erottaminen mukaisesti.

Hallitus toivottaa mukavaa loppukesää, ja toivoo, että näemme mahdollisimman pian jo uudistetussa pimiössä ja tapahtumissa tulevana lukuvuonna.

– Hallitus 2020

—————————————–

Dear member of Aallon valokuvausseura,

The association has started a new member registry. Therefore, we kindly ask that you would send a new membership application, so that the required information could be gathered for our new registry. In the previous board’s meeting the board decided, according to the AYY’s suggestion, to dismiss the members who have not made a new application and have not paid the membership fee. This also helps the association to clean the non-active members from the old registry. 

Thus, if you want to fill the membership application, please go to our website “Jäseneksi – Membership”, and send the application by 19.8.2020. If we do not receive the application, the association believes the person will be removed from the old registry and will be dismissed from the association, according to the moment 12 § Yhdistyksestä erottaminen “Dismissing a member”.

Have a nice rest of the summer and see you in our renovated darkroom and future events in the upcoming semester!

– Board 2020