Aallon valokuvausseura järjestää kuvauskävelyn Suomenlinnassa tänä lauantaina (21.8.). Kokoonnumme Suomenlinnan lautan Kauppatorin pysäkillä H0099 kello 16:00, josta jatkamme kohti Suomenlinnaa. Mukaan ovat tervetulleita kaikki valokuvauksesta kiinnostuneet, niin pidempään kuvanneet, kuin vasta-alkajatkin. 
Tapahtuma järjestetään ulkoilmassa, mutta tulethan silti mukaan vain terveenä.

Lisätietoja AVS:n telegram-ryhmästä (pääosin englanniksi)
https://t.me/joinchat/EJEBLhz9ICTIR9-2

 
 
——————–
 
Hi,
Aallon valokuvausseura (Aalto photography club) organises a photowalk at Suomenlinna Island on Saturday 21st August. We’ll meet in front of Suomenlinna ferry stop (H0099) at Kauppatori at 16:00. We welcome everyone who’s interested in photography, both fresh starters and old school gurus. 
 
This is an outdoor event, but join only if you’re fully healthy.
 
More information on AVS Telegram group (in English)