Aallon valokuvausseura

Valokuvausta Otaniemessä

Jäseneksi / Become a member!

Aallon valokuvausseura ry:n liittymislomakkeen voi täyttää alta. Jäsenenä pääset mukaan toimintaan, ja saat varmimmin tietoa tulevista kursseista, kuvailloista ja muista tapahtumistamme. Lomakkeen avulla pääset kätevästi myös sähköpostilistallemme. Halutessasi pääset tästä myös Telegram-ryhmäämme.

Jäsenenä saat seuraavia etuja:

  • pääset edistämään valokuvaustasi muiden samanhenkisten ihmisten kanssa
  • saat vuokrattua meidän omamme Otaniemen pimiötä pilkkahintaan
  • pääset valokuvauskursseillemme jäsenhintaan
  • saat vuokrattua vuokralaitteitamme.

Jäsenyys maksaa 20 euroa AYY:n jäsenille tai 30 euroa ulkojäsenille (12kk jäsenmaksun suorittamisesta). Jäsenanomukset hyväksytään hallituksen kokouksissa noin kuukausittain, mutta lomakkeen lähettämisen jälkeen pääset heti mukaan toimintaan. Liittymislomakkeen vahvistuksen yhteydessä saat maksutiedot jäsenmaksun maksamiseksi.

Kysy halutettasi lisää hallitukselta osoitteessa kamerat-hal [at] list.ayy.fi

 

Täyttämällä lomakeen hyväksyt samalla Aallon valokuvausseuran säännöt ja jäsenrekisterin tietosuojalomakkeen. Viimeiset kaksi kysymystä eivät ole pakollisia, mutta auttavat yhdistyksen toiminnan suunnittelussa.

By filling and sending this form, you will simultaneously accept the rules of Aallon valokuvausseura and the privacy statement. The last two questions are not mandatory, but help in planning the activities of the club.

* = pakollinen kenttä / must be filled

Oletko AYY:n jäsen / Are you member of AYY?*

5 + 6 =